Fomy – Jucărie avion cu telecomandă

Scrie o recenzie
185.99 Lei
3274-911
in stoc
+

Luați cerul cu asalt cu jucăria avion din spumă care poate rezista la orice cădere!


Creat după imaginea celor mai rapide avioane ale armatei, acest model este conceput pentru experiența de zbor supremă. Macheta la scară a uneia dintre cele mai emblematice avioane din istorie, acum realizată din material moale. Pentru o experiență de zbor supremă.

Visul de a zbura cu una dintre cele mai emblematice avioane poate deveni realitate!

Avionul de jucărie este echipat cu lumină pentru a vă oferi cea mai bună experiență de zbor în interior sau în aer liber, zi sau noapte. Pentru fiecare copil care vrea să fie pilot.

Fiecare detaliu, de la nas până la coadă, a fost recreat cu meticulozitate, așa că nu zburați doar cu o jucărie, ci comandați un model la scară a uneia dintre cele mai emblematice avioane din istorie. Controlează zborul ca un profesionist. Navigați-vă aventura aeropurtată cu o precizie de neegalat. Datorită designului cu două canale cu control diferențial al motorului, virajele dvs. la stânga și la dreapta vor fi ascuțite și precise.

Avion ușor, din spumă, proiectat să reziste. Fabricat din material EPP, acest avion nu este doar o altă jucărie delicată. Este foarte rezistent la impact și incredibil de ușor, asigurând că avionul tău va supraviețui unor accidente inevitabile și va continua să zboare sus. Poate fi un cadou perfect.

Jucăria avion este un cadou grozav pentru zile de naștere, sărbători și alte evenimente speciale. Surprinde-ți copiii și cei tineri la suflet, cu un model unic de avion.

Material: PPE
Dimensiuni: 35 x 25 x 8 cm
Telecomandă: 2.4 G
Baterie telecomandă: 2x 1,5 V AA (nu este inclusă în ambalaj)

Nu au fost găsite recenzii